2015 m. rugsėjo 27 d., sekmadienis

Kodėl verta rinktis www.reikiabus.lt darbų-paslaugų sistemą?

Jums reikia patikimo samdomo darbuotojo? www.reikiabus.lt svetainės pagalba rasite jį! Ieškote tinkančio darbo pasiūlymo? O gal Jums tereikia papildomo darbo? Pažadame, kad šiame portale tikrai surasite tokį darbą, kuris atitinka Jūsų gabumus ir mėgstamą veiklą. „Reikia – bus“ – tai ne tik svetainės pavadinimas – tai mūsų komandos credo! Mes padedame darbo ieškantiems asmenims ir darbdaviams surasti vieniems kitus.

Kodėl verta rinktis www.reikiabus.lt darbų-paslaugų sistemą?

Jeigu esate darbdavys:


1.     Sutaupysite laiko ir išteklių.
Šiuolaikinis gyvenimo būdas diktuoja milžinišką tempą ir kartais taip norėtųsi, kad kai kuriuos ūkio, buities ar sodo ir daržo darbus kas nors nuveiktų už Jus... Kokybiškos paslaugos aktualios kiekvienam iš mūsų. Tačiau, kaip iš gausybės specialistų ar pagalbinių darbininkų išsirinkti tą, kuris tinkamiausias?
www.reikiabus.lt sistema tarpininkauja tarp darbdavio ir paslaugų teikėjo. Taip mes sutaupome Jūsų laiką ir pinigus, nes skelbimų talpinimas www.reikiabus.lt portale visiškai nemokamas! Mūsų tikslas, – kad vartotojai svetainėje rastų didžiausią paslaugų teikėjų duomenų bazę
2.     Pas mus rasite ne tik freelancer`ius, bet ir smulkius pagalbininkus.
Ką daryti, jei apie save skelbiančių freelancer`ių yra bent kelios lietuviškos svetainės, tačiau Jums tereikia smulkios paslaugos, kurią atliekantys žmonės nesiskelbia minėtose portaluose?
 Štai dar vienas mūsų pranašumas prieš konkurentus: jų svetainės dažniausiai orientuotos į kvalifikuotas paslaugas atliekančius asmenis. Tačiau daug dažniau kiekvieno iš mūsų buityje (o ne juridinio asmens kontoroje) kyla klausimas – kaip susirasti pagalbininką namų ūkiui?
Siūlome Jums rinktis novatorišką darbo-paslaugų sistemą www.reikiabus.lt. Čia Jūsų laukia tiek platus specialistų arba freelancer`ių pasirinkimas, jeigu esate įmonės atstovas ir ieškote specialisto trumpalaikiam projektui, intelektualinei paslaugai atlikti ir pan; tiek galimybė susipažinti su pagalbininkų (kuriais dažniausiai domisi pavieniai namų ūkiai) atliekamų paslaugų pasiūla bei kokybe, apie kurios garantijas kalbame kitame punkte.  
Taigi mūsų misija būti patraukliems ir naudingiems tarpininkams, padedantiems ne tik įmonėms, bet ir pavieniams asmenims rasti pagalbininkų arba freelancer`ių, kurie kokybiškai atliktų pavestas užduotis.
3.     Pagalbininkų tinkamumas Jūsų siūlomam darbui patikrintas ir įvertintas.
Kiekvienas Reikia-Bus.lt naudotojas susikuria išsamų profilį, kuriame nurodoma asmeninė informacija, patikrintas mobiliojo telefono numeris ir buvusių darbdavių atsiliepimai. Mes tikriname visus mūsų pagalbininkus – atliekama tapatybės patikra ir interviu. 97 % Reikia-Bus.lt darbuotojų gauna penkių žvaigždučių įvertinimą.
4.     Atsiliepimai – objektyvūs
www.reikiabus.lt platforma sukurta taip, kad kiekvienas užduotį patalpinęs darbdavys po sandėrio pabaigos palieka atsiliepimą savo pagalbininko profilyje, įvertindamas jo atliktą darbą. Taip pat darbdaviams suteikiama galimybė įrašyti rekomendacijas. Štai kodėl deklaruojame objektyvumą – kiekvienas prisiregistravęs sistemos vartotojas gali susidaryti nuomonę apie pagalbininką ne tik iš jo profilio informacijos, bet ir iš darbų, kuriuos jis jau nuveikė. Šią informaciją matysite pagalbininko profilyje. Tai išties šiuolaikiška, patogu ir patikima. Būtent tokias vertybes svetainės kūrėjai išsikėlė pradėdami projektą. Junkitės prie mūsų ir Jūs!
5.     Susirasite išties patikimą pagalbininką (šio aspekto pranašumai prieš kitas panašaus pobūdžio sistemas)
Toliau vystant objektyvumo temą, norisi pabrėžti, kad Jūsų pasirinktas paslaugos tiekėjas, garantuojame, – bus patikimas. Darbų-paslaugų sistemoje rasite ne tik kandidatų, pristatančių save, kaip galinčių atlikti Jūsų pavestą užduotį, sąrašą (kas būdinga kitoms panašioms svetainėms ir, svarbu pastebėti, kad tokia vienpusė komunikacija, kai apie darbuotoją sprendžiama tik iš jo prisistatymo, vargu, ar gali būti efektyvi), tačiau, kaip minėta, ir darbdavių, jau pasinaudojusių vieno ar kito pagalbininko paslaugomis, rekomendacijas bei atsiliepimus (ko Jums nepasiūlys nei viena kita Lietuvoje veikianti freelancer`ių paieškos sistema).

Kodėl verta rinktis www.reikiabus.lt darbų-paslaugų sistemą?    

Jeigu esate pagalbininkas arba freelancer`is


1.     Papildomas darbas pasiekiamas paprastai ir greitai.
www.reikiabus.lt darbų-paslaugų sistema padės Jums greitai ir paprastai susirasti papildomą darbą. Mūsų svetainėje užsiregistravę darbdaviai siūlo darbą tiek kvalifikuotiems, tiek nekvalifikuotiems specialistams, meistrams, studentams, amatininkams, pensininkams. Galbūt Jūs turite darbą, bet norite papildomai užsidirbti atlikdami įvairius namų ūkio, sodo ar daržo ir panašius darbus? Prisijunkite prie mūsų vartotojų rato ir nustebsite, kaip greitai Jums gali būti priskirta užduotis.
2.     Svajojate apie galimybę susikurti darbo vietą sau?
Besižvalgant po kitas darbo-paslaugų svetaines kartais susidaro įspūdis, kad dirbti sau, arba, kaip dabar madinga sakyti, tapti freelancer`iu, labai sudėtinga, nes minėtuose tinklalapiuose darbdaviai dažniausiai orientuojasi į kvalifikuotas paslaugas atliekančius asmenis. Tačiau dažnai papildomo darbo ieško studentai, dar neturintys darbo patirties, arba pensininkai, kurių kvalifikaciniai gebėjimai laikomi neatitinkančiais dabartinės darbo rinkos specifikos. Taip pat papildomo darbo ieško namų šeimininkės ar amatininkai, gebantys kurti įstabius rankdarbius bei meno kūrinius. Ir visus šiuos itin pažeidžiamus rinkos dalyvius mūsų konkurentai dažnai aplenkia dėl jau minėto kvalifikacijos klausimo. Ką daryti?
Turime Jums džiugią naujieną – mums svarbus kiekvienas galintis papildyti darbo rinką asmuo. Atsipalaiduokite, prisiregistruokite www.reikiabus.lt ir darbo vietos sau susikūrimas iš svajonės greitai taps realybe.
3.     Esate atsakingas samdomas darbininkas, tačiau Jums dar trūksta atsiliepimų apie savo veiklą?
www.reikiabus.lt padėti gali ir čia: kiekvienas užduotį patalpinęs darbdavys, jeigu nuspręsite imtis būtent jo siūlomo darbo, po sandėrio su Jumis pabaigos palieka atsiliepimą Jūsų profilyje, įvertindamas atliktą darbą. Taip pat darbdaviams suteikiama galimybė įrašyti rekomendacijas. Taigi mes Jums suteikiame galimybę sulaukti teigiamų atsiliepimų ir rekomendacijų, o Jums belieka keli dalykai:
·      Užpildyti savo profilį, kuriame atsispindėtų Jūsų galimybės bei stiprybės;
·      Susidomėti užduotimi;
·      Kokybiškai ją atlikti, gavus paskyrimą.
Mes tikime savo vartotojų sąžiningumu, todėl gerai atliktas darbas visada atsispindės teigiamų atsiliepimų ir rekomendacijų pavidalu Jūsų profilyje. 97 % www.reikiabus.lt darbuotojų gauna penkių žvaigždučių įvertinimą. Tai puiki galimybė save reklamuoti ir susilaukti vis daugiau Jus dominančio darbo pasiūlymų ir užsiimti mėgstama, smulkia veikla, daryti ką geriausiai mokate. Taip Jūs neužilgo tapsite savarankišku darbdaviu sau.
Dar viena www.reikiabus.lt pranašumas prieš konkurentų tinklalapius: – vienoje internetinėje svetainėje matomas tiek Jūsų profilis, tiek jame talpinami patenkintų darbdavių atsiliepimai. To Jums nepasiūlys nė viena kita darbo-paslaugų ar freelancer`ių sistema. www.reikiabus.lt komanda akcentuoja, kad svetainės šiuolaikiškumas suteikia galimybę atrasti vieniems kitus ne tik pagalbininkams bei darbdaviams, bet ir kitiems, konkretaus pagalbininko dar neišsirinkusiesiems darbdaviams, pastebėti ir pasamdyti Jus. Mūsų tikslas – padėti tau tapti savo paties viršininku, užsidirbti pinigų, daryti tai ką geriausiai moki ir tobulėti.


Pristatėme www.reikiabus.lt pranašumus prieš kitas darbo-paslaugų sistemas Lietuvoje. Pabaigoje norime paminėti dar vieną mūsų platformos išskirtinumą – esame socialiai atsakinga iniciatyva. Todėl tikimės, kad naujoji platforma sudomins ir Lietuvos darbo biržą bei miestų ir rajonų savivaldybes. Prisijungusios prie mūsų sistemos šios institucijos išnaudotų dar vieną galimybę, kaip mažinti bedarbystę ir skatinti smulkųjį verslą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą