2015 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Kas yra ReikiaBus?

ReikiaBus yra unikali sistema, kurioje vartotojai gali rasti, palyginti, paskelbti darbą ar pasamdyti pagalbininką įvairioms paslaugoms atlikti. Sukurdami lengvą, labiau prieinamą ir saugų būdą rasti reikiamą pagalbininką, mes siekiame pakeisti nusistovėjusį paslaugų sektoriaus taisykles, taip kaip tai padarė eBay ir Amazon parduodant prekes internetu. Mes žinome, kad tai ambicingas tikslas, bet mes manome, kad perėjimas prie el. sandorių - paslaugų užsakymas internetu yra neišvengiamas ir jau ne už kalnų.

Koks potencialas?

Vietinė paslaugų rinka, nors ir milžiniška, tačiau yra labai susiskaldžiusi, kupina neefektyvumo ir daugiausia grynujų pinigų varoma. Vartotojai išleidžia paslaugoms daugiau nei € 15.000.000 kasmet, tačiau smulkių paslaugų tiekėjai ar smulkūs, privatūs pardavėjai gauna tik šio “pyrago” trupinius.

Mes turime sprendimą!

Trys pagrindinės kliūtys, iki šiol neleido energingas rinkoje vietos paslaugų sukelti:
  • Vištos ir kiaušinio problema: Kaip subalansuoti vartotojų ir paslaugų teikėjų augimą, kai kiekvienas iš jų priklauso vienas nuo kito? Viena bendrovė pamėgino įveikti šią problemą siūlydama užsakovams dabuotojų skelbimus. Per pastaruosius pusę metų registravome paslaugų tiekėjus – pagalbininkus į mūsų duomenų bazę, todėl turime virš 1000 pagalbininkų, jau naudojančių ReikiaBus. Su keleta pelytės paspaudimų, užsakovai gali rasti reikiamų pagalbininkų, nuo paprastų (globėjų, plaukų stilistų, meistrų, viešojo maitinimo) iki egzotiškų (DJ mokytojų, karikatūristų, pilvo šokėjų, nuogo kūno menininkų). Mes padedame pagalbininkams, teikiame nemokamas verslo rinkodaros priemones, kurios padeda rasti daugiau klientų.
  • Pasitikėjimas: jums rūpi eBay pardavėjo reputaciją, kai jūs perkate naudotą iPhone, bet patikimumas ir saugumas yra 100x svarbesnis, kai žmogus ateina į jūsų namus ar prižiūri Jūsų vaikus. ReikiaBus siekia įsitvirtinti kaip vienas iš pirmaujančių vartotojų teisių apsaugos specialistu paslaugų rinkoje, automatiškai tikrinant kiekvieną tiekėją ir siūlydamas papildomas vartotojų apsaugos priemones, įskaitant asmens tapatybės patikrą, profesinės veiklos licencijos patikrą, klientų atsiliepimus ir nuomones. 
  • Produkto kokybę: Paslaugų sistema yra daug sudėtingesė nei elektroninė parduotuvė; kad pasiūlyti ar gauti norimą kainą reikalauja bendrvimo tarp pirkėjo ir pardavėjo. Paslaugos kokybė itin svarbi. Mes įdėjome daug darbo kurdami sistemą kuri būtų sumani ir pakankamai lanksti, kad sutalpintu didelę rinkos dalį paslaugų sektoriuje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą