2015 m. liepos 23 d., ketvirtadienis

Vos per kelias minutes pasisamdykite darbuotojus per Reikia-Bus



Reikia-Bus.lt - tai internetinė prekyvietė, kurioje per kelias minutes galite rasti tinkamus darbuotojus. Naudoti Reikia-Bus.lt verslui yra visiškai nemokama ir mes jums padėsime rasti puikių vietinių žmonių, nepriklausomai nuo darbo pobūdžio:

Apibūdinimas. Aprašykite darbą ar užduotį, kuriai ieškote darbuotojo. Paminėkite kuo daugiau detalių, pavyzdžiui, reikalingi įgūdžiai, patirtis ar įranga.
Vieta. Nurodykite savo miestą. Taip pat galite parašyti konkretų adresą, kuris bus matomas tik jūsų pasamdytam darbuotojui.
Mokestis ir mokėjimas. Paskaičiuokite, kiek sumokėsite už įvykdytą darbą. Orientacinis valandinis įkainis - 5-10€, todėl nurodykite visą sumą už darbą, ne tik valandinį įkainį. Galite pasirinkti, ar atlikti mokėjimą naudojant mūsų mokėjimo sistemą (palaikomą PayPal), ar sumokėti „pristatymo metu“ (jums patogiu būdu).
  • Laikinam darbui: biuro asistentai, darbuotojai duomenų įvedimui ar klientų aptarnavimo specialistai
  • Projekto laikotarpiui: reklamos darbuotojai, slapti pirkėjai ar „papildomos rankos“
  • Vienkartiniam darbui: pagalba su kompiuteriu, fotografija, internetinio dienoraščio palaikymas ar bet koks kitas darbas.

Kaip tai veikia?

Naudojant Reikia-Bus.lt darbuotojus surasite paprastai ir greitai. Tiesiog patalpinkite išsamų darbo ar užduoties skelbimą (užtruksite vos keletą minučių):

Patarimas: nevarkite ilgai galvodami apie „teisingą“ užduoties kainą. Reikia-Bus.lt naudotojai gali derėtis, siūlydami didesnę ar mažesnę sumą, už jūsų pasiūlytą skelbime, kol susitarsite dėl abiems pusėms priimtinos sumos.

Kai patalpinsite užduoties skelbimą, Reikia-Bus.lt naudotojai galės užduoti klausimus ir siūlyti savo kainą jūsų užduočiai atlikti. Prieš pasirinkdami tinkamiausią žmogų, paspaudę ant bet kurio naudotojo, galite peržiūrėti jo profilį ir paskaityti atsiliepimus. Apsisprendę ir paskyrę užduotį konkrečiam naudotojui, toliau su juo bendrauti ir pateikti savo kontaktinę informaciją galite rašydami privačias žinutes.

Kodėl verta rinktis Reikia-Bus.lt laikinų darbuotojų paieškai?

1. Greita. Užduotį paskelbti užtruksite keletą minučių ir vos per valandą jau galite sulaukti darbuotojų savo biure. 93% Reikia-Bus.lt paskelbtų užduočių paskiriamos per vieną darbo dieną!

2. Kokybiška. Kiekvienas Reikia-Bus.lt naudotojas susikuria išsamų profilį, kuriame nurodoma asmeninė informacija, patikrintas mobiliojo telefono numeris ir buvusių darbdavių atsiliepimai. 97% Reikia-Bus.lt darbuotojų gauna penkių žvaigždučių įvertinimą.

3. Nemokama. Susirasti patikimus darbuotojus per Reikia-Bus.lt nieko nekainuoja ir jūs niekaip neįsipareigojate pasamdyti darbuotojo, jei nesate visiškai patenkinti.

Esate pasirengę prisijungti prie daugybės lietuviško verslo atstovų, jau naudojančių Reikia-Bus.lt kvalifikuotiems darbuotojams surasti?

http://www.ReikiaBus.lt


Jūs - laikino įdarbinimo agentūra?

Mes bendradarbiaujame su Lietuvos verslu ir laikino įdarbinimo specialistais, kad užtikrintume paprastą, greitą ir lengvą būdą puikiems darbuotojams surasti. Mes padėsime jums rasti žmones, o jūs galėsite daugiau dėmesio skirti svarbesniems verslo elementams, pavyzdžiui, apmokymams ir vadybai. Susisiekite su mumis, jei susidomėjote ir norėtumėte sužinoti daugiau, mes mielai suteiksime išsamesnės informacijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą